Deltagarröster

Deltagarna ger minst 4.7 av 5 möjliga för Cecilia Åkesdotters utbildningstillfällen. Värdet visar ett vägt snitt för innehåll, kunskaper och engagemang.

Röster från öppna föreläsningar med Cecilia Åkesdotter:

”Jag kommer ihåg den där förmiddagen för några år sedan. Jag hade ett möte på jordbruksdepartementet och ett annat på arbetsmarknadsdepartementet - samtidigt (det hade blivit för mycket insåg jag där någonstans). Utan valde att gå en 4 timmars introduktion till Mindfulness med dig. Jag kände någonstans att jag behövde det. När jag åkte hem efter dessa 4 timmar så kände jag lukt jag glömt bort, jag hörde saker jag inte hört och var plötsligt här och nu. Jag kommer aldrig glömma detta och din förmåga. Jag använder detta i min vardag idag och är mer produktiv, mer lyckosam och mer full av liv”
Pär Larshans, hållbarhetschef Ragn-Sells AB

"Jag hade lyckan att få ta del av Cecilia Åkesdotters föreläsning i sättet att förhålla sig till nuet, Mindfulness. Cecilia berättade med inlevelse och passion och hennes energi och utstrålning hade en positiv inverkan på mig. Cecilia personifierar Mindfulness i dess betydelse."
Leif, Sales manager

”Cecilia föreläsning ger klarhet i Mindfulness på en djupare nivå som endast en Mästare med den egna Livserfarenheten klarar av att dela” 
Nina Granbom, mindfulness coach av Thich Nhat Hahns ursprungliga lära

Så tycker vi som varit med på föreläsningar med Cecilia Åkesdotter:
"Jag känner mig stärkt av ditt föredrag igår kväll. Du är riktigt bra!!!"
Sven Göran Junhammar, underhållsteknik, Vattenfall Services Nordic AB

"Vilken givande föreläsning! Jag har tidigare gått åtta kurstillfällen i mindfulness. Men det är först nu efter Cecilias föreläsning som jag förstår vad mindfulness innebär! Jag kom stressad men gick lugn och glad av Cecilias budskap och positiva utstrålning!"
Ann-Louise, hotelldirektör

"Föreläsningen va sååå bra, intressant, tänkvärd och utvecklande. Vilken underbar föreläsare, vilken värme och karisma. Helt underbar kvinna!"
Annkatrin Johansson, socionom och terapeut

"Varmt tack för din underbara föreläsning igår - den gav så många fördjupningar och insikter som man faktiskt måste hålla vid liv. Din inspirerande kunskap och värme gör budskapet äkta och viktigt. Mindfulness är verkligen något alla bör känna till & träna på!"
Birgitta, speciallärare

"Hela föreläsningen var helt fantastisk och speciell. Det var inte bara innehållet som var speciellt, utan även Cecilias totala närvaro och underbara värme. Jag kommer gärna på flera föreläsningar"
Camilla, trädgårdsingenjör

Flera röster...
"Cecilia trollbinder sin publik med sin visdom och enorma lyskraft. En föreläsare i världsklass!"

"Otroligt spännande och inspirerande föreläsning! Så fint att du delar med dig av ditt liv och erfarenheter och att du pratar från hjärtat och delar din utstrålning och glädje! Och alla dessa otroligt häftiga övningar – Tack!
"Stort tack för en mycket givande föreläsningskväll som lämnat spår, tänker på det du talade om varje dag och gör små övningar. Det är lustigt, men du har faktiskt ett slags skimmer omkring dig och du strålar – dit vill jag också!"

"Tack för en fantastiskt innehållsrik och berikande föreläsning – jag känner inre ro! Vilken karisma du har, fortsätt med detta! Du kopplade samman teori med handling och vägledde oss med din underbara inlevelse i övningarna."
"Du levererade en fantastiskt bra, inspirerande och lättfattlig föreläsning om mindfulness. Dina kunskaper är imponerande och du har ett glädjefullt engagemang med bra övningar!"

"Föreläsningen var underbart intressant och du har ett härligt engagemang! De fina övningarna och verktygen jag har lärt mig är de bästa upplevelserna från din föreläsning!"

"Tack för en härlig kväll och mycket bra föreläsning. Du är så engagerad i din totala närvaro och fångar gruppens intresse med din karisma – alla får vara med i den värmen! Mycket bra övningar med ledning av din behagliga röst!"

”Tack så mycket för igår! Det var så upplyftande att träffa dig och jag tyckte så mycket om kurskvällen! Du hittar en personlig och finurlig vinkel på kunskap som egentligen är gammal. Men du hittar nya vägar, en egen stil som ingen annan har. Det lyser av ljus och värme. Du sprider godhet som känns äkta.”  

”Jag måste få säga TACK till en otroligt inspirerande föreläsning idag . Jag satt på tåget hem och kände mig varm och glad i hela kroppen och det var ett tag sen jag kände så. Idag har jag fått verktyg och nya tankar att kunna börja ta tag i mitt för tillfälliga turbulenta liv. Ser fram emot nästa träff i december.”

Röster från mindfulnesskurser under heldag på organisationer och företag med Cecilia Åkesdotter:

"En mycket bra kurs både för jobbet och privat - enkelt, äkta och användbart i vardagen!"
Anna-Karin, verksamhetschef psykiatri

"Under kursen i mindfulness fick jag massor av inspiration som jag använder i vardagen! Jag fick verktyg som hjälper mig att bli mer medveten om hur jag förhåller mig till mig själv och min omgivning. Träningen i att vara närvarande görs i varje situation - det behövs ingen extra tid. Det är styrkan!"
Anneli, informationsstrateg

"Jag var på din kurs i mindfulness i Göteborg. Jag vill tacka för en grymt givande dag. Jag har varit väldigt stressad under ett par år, men efter denna fokus på nuet har jag medvetet jobbat mycket med att känna harmoni och försöka vara närvarande. Du har medverkat till att jag känner stor livsglädje och hittat en inre balans. Tusen tack!"
Kerstin Vänerhall, fastighetsförvaltning, Volvo Group Real Estate

"Kursen gav mig otroligt mycket! En ny dörr har öppnat sig på vägen till personlig utveckling, närvaro och lugn. Hoppas på flera möten och möjlighet till fortsättning."
Jeanette Ekenberg, personalchef, FF-fastighetsservice AB

Röster från 4 v kurs Tillämpad Mindfulness på företag och organisationer med Cecilia Åkesdotter:

”Cecilia har på ett inspirerande sätt visat på möjligheten och värdet av mindfulness på arbetet, i vardagen och framförallt ´mitt i livet´. Värdet av den kunskapen är svårt att mäta men genom att klara stress, hög arbetsbelastning och samtidigt ha en fungerande vardag där man kan njuta av livet är ett bra mått.”
Marie Ekström Trägårdh, VD Sectra Imaging IT Solutions

”Effektivare och mer fokuserat arbete. Prioriterar bättre.”

”Jag känner mig mer fokuserad på en sak i taget och mer tillmötesgående mot alla.”

”Jag har fått bättre koncentration och bättre sömn.”

”Kursen har fått mig mera medveten, jag har ett val i hur jag tolkar saker och hur jag möter andra människor.”

”Har blivit mer medveten om att göra en sak i taget och att det är mer effektivt.”

”Jag har blivit mer fokuserad och närvarande i samtal.”

”Jag upplever att jag fått ett övergripande lugn.”

”Nu väljer jag att fokusera på det positiva tänkandet och är i huvudsak glad.”

”Kursen har fått mig att fokusera mer på en sak itaget. Genomförandet mer fokuserqat och kommer till avslut. Avsätter mer tid och planerar bättre.”

”Sov gott- appen med Cecilia Åkesdotter på You tube hjälper.”

”Jag ´går inte igång´ på saker jag inte kan påverka. Lugnare. Använder övningarna i vardagen. Bättre på att prioritera för att jag ska må bra och få mer gjort.”

”Jag är mer närvarande. Hittat ett mer accepterande förhållningssätt till mig själv.”

”Jag har lärt mig stanna upp och reflektera.”

”Jag har blivit mer medveten om att jag har möjlighet att välja fokus.”

”Blivit lugnare, mer närvarande, låter inte mig påverkas av andras negativa attityd lika lätt.”

Minst 90%  av de som deltagit i 4 v programmet anger att de kommer att fortsätta tillämpa mindfulness i arbetslivet främst i syfte att reducera stress och öka sin effektivitet.

Röster från 6 v kurs Tillämpad Mindfulness för deltidssjukskrivna och i riskzonen för psykisk ohälsa med Cecilia Åkesdotter

Vilka effekter upplever du att du har fått genom att delta i Tillämpad Mindfulness Utbildningsprogram?

”Lärt mig hur man kan få tillbaka energin.”

”Redskap att hantera stress med.”

”Blivit mer medveten om hur jag kan hantera stress.”

”Mer medveten närvaro. Ett sätt att dämpa stress och kunna fokusera.”

”Att vara mindful vid möten med patienter.”

”Att fokusera på en sak i taget.”

”Fått mera verktyg i ryggsäcken.”

”Att tänka på vad man gör. Njuta av stunden. Vad är värt att lägga energi på?”

”Med hjälp av andningen minska stressnivån här/nu/i denna stund.”

”Blivit medveten om min förmåga att välja reaktion.”

Övriga kommentarer om kursen

”Fenomenalt bra kurs.”

Cecilia vet vad hon pratade om och visade att hon bryr sig.”

”Nu kan jag påverka min situation. Sänka stressnivån. Många bra övningar.”

”Cecilia är en glädjespridare som har mycket erfarenhet.”

”Gruppträffarna gav inspiration.”

”Det bästa med kursen var lugnet och nyfikenheten på Cecilias budskap. Fått stora tankeställare.”

”Cecilia har lång erfarenhet och vet vad hon pratar om. Hon är väldigt engagerad”.

”Härligt att vi kunnat skratta mycket åt ibland jobbiga saker.”

”Mycket gott engagemang och en god kunskapsförmedlare.”

”Möten, redskap, tänkvärda ord och handlingar.”

”Givande att få utbyta erfarenheter med Cecilia och de andra deltagarna.”

”Djupa kunskaper och djupt engagemang hos Cecilia.”

”Cecilia är en bra lärare och lyssnare.”

”Vill gärna gå flera kurser med Cecilia - det gav mig mycket!.”

”Fantastisk kurs.”


Röster från kvinnokurser Mindfulness & Livsverktyg med Cecilia Åkesdotter

"Tack för en mycket bra kurs och ett gott ledarskap - vi fick otroligt mycket med oss! Jag har nu rekommenderat denna kurs till flera av mina vänner."
Lisa, doktorand

"Tack för en mycket lärorik kurs som fått mig att inse livet. Din kunskap och dina verktyg har fått mig att förändra mitt liv inom flera områden och min man berättar att han märker stor skillnad. Jag fortsätter att använda övningarna dagligen och sprider dem vidare till min omgivning. Jag berättar även om höstens kvinnokurs för mina vänner."
Ann-Charlotte Granfeldt, Kundrelationer Martin Servera

"Kvinnokursen med olika övningar för olika tillfällen gav mig en bra grund i livet. Det gav också mycket att reflektera tillsammans med min sparringpartner. Genom nya förhållningsätt och perspektiv möter jag fler positiva människor. Jag mår helt enkelt bättre och har en lugn bas i mitt liv. Och kommer gå kursen igen i höst!"
Elin, Projektledare Telecombranschen

"Cecilia har en fantastisk förmåga att sprida glädje men samtidigt lugn och seriositet omkring sig, vilket gjorde kursen till en rolig men samtidigt rofylld, allvarsam upplevelse. Fick med mig många bra verktyg att använda mig av i vardagen. Cecilia är duktig på att få människor att stanna upp, tänka till och reflektera och det gör hon på sitt unika sätt. Jag kan varmt rekommendera denna kurs för kvinnor, Mindfulness & Livsverktyg."
Helena Persdotter, VD Susanna Design

”Mycket inspirerande. Tycker mycket om övningarna. Användbart för livet!”

”Jättebra kurs som lett till positiv förändring i livet!”

”Otroligt inspirerande. Jag har omvärderat, tagit tag i mitt liv och börjat sova på nätterna och blivit gladare!
Fått många verktyg att använda och rekommenderar kursen till andra.”

”Mycket bra och inspirerande. Jag har fått ett helt nytt sätt att tänka och ser annorlunda på livet!”

”Supernöjd. Övningar som berikar livet och bra upplägg med de viktigaste ingredienserna i livet. Rekommenderar kursen!”

”Kursen var så bra, särskilt övningarna för att få klarhet, insikter och alla nycklar att använda i livet.”

”Tack vare kursen vågar jag nu tro, hoppas, förändra och lyssna på mig själv – jag har svaren inom mig!”

”Jättebra kurs! Strålande engagemang! Skön och behaglig stämning. Jag blir liksom lycklig… och återkommer gärna på flera kurser!”

”Kom till kursen låg och stressad – nu upplyft och inspirerad! Önskar att det fanns flera Cecilior så att flera fick gå en sådan här kurs!”